MiniMax, investitie de 750.000 euro intr-un magazin la Vulcan

Discounterul local miniMax a deschis cel de-al 28-lea magazin al retelei, la Vulcan (judetul Brasov), printr-o investitie de 750.000 de euro, excluzand achizitionarea terenului.
“Suntem in plina extindere si, prin aceasta lansare, ne aiguram ca mixul nostru ramen echilibrat, cu locatii centrale si accesibile atat in orasele medii, cat si in cele mari”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Rainer Exel (foto), director general si actionar al companiei.

Magazinul din Vulcan, situat pe strada Platoului, este o constructie noua, se intinde pe o suprafata de 1.057 de metri patrati si beneficiaza de 32 de locuri de parcare. Prin deschiderea noului magazin, s-au creat 20 de locuri de munca.

Administratia centrala a companiei se afla la Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 de metri patrati pentru deservirea magazinelor din retea. miniMax a mai deschis filiale la Arad, Avrig, Buzau, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turnu Magurele, Urziceni, Tulcea, Vaslui si Victoria. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

Cititi un interviu recent acordat Wall-Street de Rainer Exel, seful miniMax.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri