Carrefour a inaugurat cel de-al doilea centru logistic din Romania, la aproximativ 20 km de Deva, in localitatea Bacia, din judetul Hunedoara, care va aproviziona supermarketurile si hipermarketurile din zonaTransilvaniei, Banatului si Olteniei, a anuntat retailerul.
Noul centru are o suprafata de 20.000 metri patrati, dintre care 2.450 sunt destinati depozitarii de fructe si legume, iar 1.500 pentru functionarea birourilor. Pe restul suprafetei se vor pregati si livra produse de larg consum, precum si produse nealimentare. Structura completa a centrului logistic include un spatiu de depozitare, parcare, sala de mese, vestiare si rampe de descarcare.

De asemenea, toate viitoarele deschideri de magazine in zona Transilvaniei se vor deservi de spatiul logistic din aceasta zona.

Prin deschiderea noului centru logistic, Carrefour a creat 1.000 de noi locuri de munca.

Primul centru logistic al Carrefour este parcul Cefin, operat de Norbert Dentressangle si deschis in august 2007, cu o suprafata de 45.000 metri patrati, din care 4.000 doar pentru legume si fructe.

Operatiunile logistice ale grupului Carrefour sunt externalizate de catre DHL Delamode Romania.

Vanzarile Carrefour in Romania au crescut in primul semestru cu 4,8%, pana la 532 milioane euro, pe fondul majorarii vanzarilor si in cel de-al doilea trimestru din 2009.

Grupul Carrefour detine la nivel mondial aproximativ 3.000 de supermarketuri si peste 1.300 hypermarketuri. In Romania, grupul francez detine, in prezent, 22 de hypermarketuri si 24 de supermarketuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri