Cu ocazia IDeM Romania 2005, veti afla cum dintii pot deveni rapid de un alb imaculat, asa ca oricine poate avea un zambet de vedeta, in doar jumatate de ora.
Pana pe 8 octombrie, vor fi prezentate ultimele noutati stiintifice, cele mai noi descoperiri in domeniul esteticii dentare si cele mai moderne tehnici in cosmetica dentara.

Vor avea standuri peste 42 de expozanti care reprezinta firme din majoriatea tarilor europene si din Statele Unite ale Americii. Expozitia se va intinde pe 3 nivele, pe o suprafata de peste 2.000 de metri patrati. Organizatorii asteapta aproximativ 5.000 de vizitatori specialisti.

IDeM Romania 2005 reuneste pentru prima data trei manifestari importante de gen: ExpoDent 2005, editia a 9-a (Expozitia Internationala pentru Produsele si Serviciile Stomatologice), Congresul International UNAS, editia a 9-a (Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice) si Congresul International al Stomatologiei Estetice, editia a 2-a.

Veti fi pusi la curent cu materialele si aparatura care ofera medicului posibilitatea de a realiza preparatia si insertia coroanei de ceramica integrala intr-o singura sedinta, cum se face o anestezie fara dureri sau cum se poate detecta cancerul oral.

Pentru prima data in istorie, stomatologia poate influenta si reduce statisticile privind cancerul oral: exista o procedura simpla si nedureroasa de efectuare a unei biopsii cu peria doar de verificare!

La IDeM Romania 2005 va fi lansata oficial revista Quintessence International Romania, cea mai importanta publicatie stiintifica din lume, in domeniul medicinei dentare, cu o vechime de peste 50 de ani. Aceasta revista il va tine mereu la curent pe medicul dentist practician cu informatii avansate din toate ramurile medicinei dentare.

Combinind inovatii clinice si cercetari de ultima ora cu ilustratii sugestive, Quintessence International Romania reprezinta o sursa reala pentru educatia medicala continua a stomatologilor.Sediul central al editurii este la Berlin, dar revista este prezenta in mai multe tari, precum Statele Unite, Franta, Italia, Marea Britanie, Rusia, Spania, Brazilia sau Turcia.

Tot la IDeM Romania 2005 veti putea urmari o transmisie live de la Viena- prima transmisie live interactiv in Romania, cu implante din zirkoniu, total estetice si acceptate de organism.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri