Motorina Top Euro Diesel 5/Top Nordic Diesel este 3,67 lei/litru, motorina OMV Sprint Diesel este 3,72 lei/litru, in timp ce sortimentul de motorina Euro Diesel 5 costa 3,51 lei/litru. Litrul de motorina OMV Alpin Diesel se vinde cu 4 lei.

Pretul benzinelor ramane neschimbat. Benzina Premium fara plumb 10 ppm costa 3,77 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ costa 4,14 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 sunt comercializate cu 3,91 lei/litru si, respectiv, 4,54 lei/litru.
Ultima modificare operata de Petrom a fost facuta in 2 septembrie, cand a ieftinit benzinele cu 6 bani/litru, iar motorinele cu 3 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere. Preturile pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta, se mai precizeaza in comunicatul de presa emis de companie.

Si concurentul sau principal, Rompetrol, a anuntat o scadere a pretului la motorina de 2 bani/litru, respectiv 4 bani/litru pentru benzine.
Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 257 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.