Lantul de retail de carte Diverta, parte a grupului RTC, a inaugurat in Baneasa Shopping City un nou magazin, investitia in aceasta locatie ridicandu-se la aproximativ 400.000 de euro.
Locatia Diverta din Baneasa Shopping City a fost creata confrom unui nou concept si este structurata pe trei zone: "Imi place", "Ma joc şi invat" si "Am succes". In plus, Diverta include si un spatiu de lectura.

Diverta Baneasa este amenajata pe o suprafata de aproape 800 mp si va avea 18 angajati.

Diverta Baneasa este cel de al noualea magazin din retea construit conform noului concept. Compania estimeaza ca locatia va ajunge intr-un an printre primele 10 din retea ca nivel al vanzarilor.

Tot in luna septembrie, compania relanseaza Diverta Universitatii din Cluj-Napoca, magazin reamenajat conform noului concept.

Reteaua Diverta numara 66 de magazine in Romania si unul in Republica Moldova, la Chisinau, suprafata totala de retail ocupata de brand fiind de 23.000 mp.

In 2009, Diverta a inchis 11 magazine cu suprafete mici din tara (suprafata totala inchisa fiind de aproximativ 2.000 mp) si a deschis doua magazine noi - Diverta Polus, prin preluarea Libri de la Cluj Napoca, respectiv magazinul din Baneasa Shopping City, cele doua avand o suprafata totala de 1.400 mp.

Diverta este una dintre diviziile de retail ale grupului RTC si cuprinde mai multe linii de business-lantul de magazine Diverta, Libraria Noi din Bucuresti, Depozitul de Carte (DDC), Ara Toys (import si distributie de jucarii) si Noi Distributie Carte (NDC), cel mai mare importator si distribuitor de carte straina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri