Marius Chereches, recrutat de LaborMed

Marius Chereches, fostul group business development & supply chain director la Ozone Romania, a fost recrutat, incepand cu luna trecuta, in cadrul companiei farmaceutice locale LaborMed Pharma, pe functia de group corporate development.
"Incepand cu luna august am inceput sa lucrez cu Labormed Pharma in calitate de director pentru corporate development. Principalele sarcini sunt legate de dezvoltare in domeniul strategic, integrare a portofoliului Ozone si exploatarea brandurilor si produselor achizitionate de la Ozone pe pietele internationale", a declarat, pentru Wall-Street, Marius Chereches.

La sfarsitul lunii iulie, Chereches anunta printr-un e-mail, plecarea din cadrul Ozone, in aceeasi zi era facuta publica tranzactia prin care LaborMed Pharma preluase portofoliul de produse de la Ozone. “Contractul meu cu Ozone Laboraties se va incheia pe data de 31 iulie 2009. In acest timp, am reusit sa realizez o serie de proiecte excelente, dar altele nu s-au mai concretizat. Una peste alta, apreciez mult perioada petrecuta in companie”, a declarat atunci Marius Chereches.

Recrutat in cadrul Ozone in toamna lui 2006, Chereches a ocupat anterior functii executive in cadrul Pharmafarm (director general, intre 2004 si 2006) si Terapia (actuala Terapia Ranbaxy). Chereches face parte din vechea "garda" de management al producatorului clujean Terapia, inainte de a fi preluat de catre indienii de la Ranbaxy, in 2006. Actualul CEO al LaborMed, Stephen Stead, a fost la carma Terapia din 2000 si pana in 2006, perioada in care si Chereches activa in cadrul companiei clujene (2001-2004).

Aflati mai multe detalii despre reintregirea fostei echipe de la Terapia la LaborMed Pharma, precum si o analiza a celor mai importante miscari de top management din farma primei jumatati de an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri