LukOil si Petrom ieftinesc carburantii cu 3 bani/litru

LukOil Romania va ieftini de astazi benzina si motorina cu 3 bani/litru, in timp ce litrul de GPL auto ramane neschimbat, a anuntat compania.
Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk va costa 3,85 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk va fi 4,30 lei/litru, potrivit NewsIn.

Compania LukOil Romania va ieftini totodata si pretul motorinei, tot cu 3 bani/litru. Astfel, motorina Euro L Diesel va fi 3,63 lei/litru, iar litrul de motorina Super Euro L Diesel va costa 3,92 lei.

Litrul de GPL auto a ramas neschimbat si costa 1,76 lei.
Si compania Petrom, detinuta de Grupul OMV din Austria, a ieftinit incepand de luni, ora 16.00, carburantii cu 3 bani/litru.

Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm este 3,74 lei/litru, litrul de benzina Top Premium fara plumb 99+ este 4,11 lei, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 costa 3,88 lei/litru si respectiv 4,51 lei/litru.
Motorina Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel costa 3,64 lei/litru, iar motorina OMV Sprint Diesel este 3,69 lei/litru. De asemenea, litrul de motorina Euro Diesel 5 este 3,48 lei, iar sortimentul de motorina OMV Alpin Diesel este 3,97 lei.

Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.

Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie. Compania exploateaza rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania.

Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 257 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia. OMV activeaza in 13 tari din Europa Centrala in domeniile de Rafinare si Marketing si in 19 tari pe cinci continente in domeniul de Explorare si Productie, Distributie gaze precum si Produse Chimice in 27 de tari pe cinci continente.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri