PwC Romania numeste un partener nou cu experienta in M&A

Brian Arnold, cu experienta in industria de fuziuni si achizitii, este noul partener in cadrul departamentului de consultanta fiscala al PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania.
A lucrat la PwC Moscova, unde a detinut aceeasi functie pana in septembrie 2009, si va coordona echipele specializate in consultanta fiscala in domeniul serviciilor financiare si in domeniul imobiliar ale departamentului de consultanta fiscala si juridica din cadrul PwC Romania.

Brian Arnold s-a alaturat initial in anul 1992 departamentului de servicii de consultanta internationala din cadrul biroului PricewaterhouseCoopers din New York. Experienta in mai multe tari cuprinde structurarea tranzactiilor interne si trans-frontaliere pentru a asigura optimizarea fiscala simultan cu administrarea lichiditatilor si a riscurilor fiscale.

De asemenea, el aduce PwC o contributie din industrie prin cunostintele de specialitate acumulate in sectorul investitiilor bancare, in special finantarea structurata, structurarea fondurilor precum si in fuziuni si achizitii (M&A). Studiile sale cuprind un Masterat in contabilitate (fiscala) la University of Texas, Austin (SUA) si studii superioare de contabilitate la Saint Michael's College, Vermont (SUA). De asemenea, Brian este contabil public autorizat (CPA).Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri