Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii anunta disparitia unuia dintre partenerii fondatori ai firmei, Andreea Ionescu, care a incetat din viata la varsta de 34 de ani intr-un spital din Paris.
Nascuta pe data de 15 august 1975, Andreea Ionescu a absolvit Facultatea de Drept in anul 1997 si a fost admisa, in acelasi an, in Baroul Bucuresti. In luna martie 2005, ea s-a numarat printre fondatorii Tuca & Asociatii, devenita ulterior Tuca Zbarcea & Asociatii. In calitate de partener fondator, a avut o contributie semnificativa la ascensiunea acestei firme si a gestionat cu succes proiecte de finantari, concesiuni si achizitii publice.

„Un camarad cu adevarat exceptional, o prezenta tonica, un model de daruire si profesionalism, o luptatoare. Indragostita de viata, de un barbat minunat, de prieteni si de profesie, a sperat pana in ultima clipa ca va razbi si ca va reveni, sanatoasa, langa noi. Cu cateva zile inainte de a muri, ne trimitea sugestii de management al dosarelor, visa cu ochii deschisi la ziua cand va adopta un copil si imi declara, cu convingere, ca va fi bine. Nu, fara ea, este extrem de rau”, a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri