Coca-Cola HBC Romania SRL, Colgate Palmolive SRL, Electroaparataj SA, Elite Romania SRL, Intrarom SA, REBU SA, Romtrans SA sunt printre cei care au obtinut, la editia a XII-a a Topului Firmelor din Bucuresti, trofeul de excelenta.
Distinctia a fost acordata firmelor care s-au clasat in ultimele 5 editii pe primele 3 locuri in top si au ocupat la editia din acest an locul intai. "In acest fel premiem nu doar performanta, dar si constanta in performanta", a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), Stefan D. Popa. In topul firmelor se regasesc societati din domeniile: cercetare, dezvoltare, high tech, industrie, agricultura, silvicultura si industrie alimentara, constructii, servicii, turism. Pentru a-si asigura locul la manifestarea din acest an, firmele au fost obligate sa nu aiba restante la bugetele publice, nici sa aiba o rata a profitului mai mica de 1%, sau mai mare de 60%. Firmele care au putut demonstra ca utilizeaza un sistem de management al calitatii atestat de un organism special autorizat au beneficiat de un punctaj suplimentar de 10%. La editia din acest an, din 100.618 de societati comerciale care au depus bilantul pe anul 2004, nu se numara printre laureate decat 2.036, conform datelor CCIB. "Firmele din Bucuresti acopera 10% din investitii la nivel national, 22% din industrie, 30% din cifra de afaceri, 35% din export, 40% din import. De asemenea, 60% din tranzactiile imobiliare se desfasoara in Bucuresti. Firmele bucurestene mai asigura 51% in domeniul comunicatiilor, 31% in constructii si 22% din cifra de afaceri inregistrata din transportul la nivel national", a mai spus Stefan Popa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri