Magazinul din Braila, care va fi inaugurat saptamana aceasta, beneficiaza de o suprafata de 900 de metri patrati si se afla amplasat la parterul centrului comercial Winmarkt Dunarea. Unitatea din Tulcea, care va fi deschisa in ultima saptamana a lunii septembrie, are o suprafata de 740 de metri patrati si este situata la parterul Winmarkt Diana. Ambele magazine sunt deservite de cate 20 de angajati.

„Ne-am propus sa acceleram ritmul de expansiune al retelei, iar accesarea acestor orase importante se datoreaza parteneriatului cu Winmarkt, care ne-a facilitat astfel rapid prezentarea unui concept puternic orientat pe preturi mici si acestor consumatori”, a declarat Rainer Exel, director general si actionar in cadrul companiei.

Administratia centrala a companiei se afla la Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 de metri patrati pentru deservirea magazinelor din retea. miniMax a mai deschis filiale la Arad, Avrig, Buzau, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sinaia, Slatina (2), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turnu Magurele, Urziceni, Tulcea, Vaslui, Vulcan si Victoria. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

Cititi un interviu cu Rainer Exel, seful MiniMax, acordat recent Wall-Street.