Afacerile Vigomarm au scazut cu 40% in S1, la 0,35 mil. euro

Producatorul de pietre ornamentale Vigomarm a inregistrat o scadere de 40% a cifrei de afaceri din primul semestru, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 350.000 de euro.
“Scaderea din primul semestru este cu atat mai grava cu cat in 2008 am inceput vanzarile abia la jumatatea lunii martie. Chiar in conditiile acestea trebuie sa incheiem anul cel putin la nivelul 2008. Avem acest potential si piata inca ne permite cresterea, doar ca este necesara mult mai multa munca. Pentru aceeasi bani ne luptam de 10 ori mai mult ca anul trecut”, spune Dacian Alecse, directorul executiv si unul din proprietarii Vigomarm.

Compania, care a realizat venituri de circa 850.000 de euro anul trecut, a fost infiintata in 2007 de Dacian Alecse, in partenerial cu Vigorup Holding, in urma unei investitii de 350.000 de euro.

Vigomarm a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 620.000 de euro in 2008, potrivit datelor postate pe site-ul ministerului de finante.

Vigomarm este direct importatoare de piatra naturala din tari precum China, Egipt, India, Spania, Grecia si Turcia si beneficiaza de show-room, depozit si sectie de productie in Blejoi,


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri