Casa de avocatura Schoenherr are un nou partener

Narcisa Oprea, specializata in piata de capital, a fost promovata partener al biroului din Bucuresti al firmei de avocatura Schoenherr.
Cel mai nou partener al casei de avocatura s-a alaturat echipei Schoenherr in mai 2008, in calitate de coordonator al departamentului de piata de capital.

Oprea a fost implicata in listari si tranzactii marcante , intre altele listarea Transelectrica, constituirea STK Financial, emisiunea de eurobonduri Yioula Glasswork, listarea Alumil si oferta publica initiala a Transgaz. In 2009, a fost numita membru al Comisiei pentru selectia administratorului de fond a Fondului Proprietatea. In plus, avocatul preda un curs de Piata de Capital la Institutul Bancar Roman si este trainer autorizat pentru brokeri si consultanti financiari.

Inainte de colaborarea cu Schoenherr, Narcisa Oprea a coordonat departamentul de piata de capital al unei firme de avocatura romanesti, iar pana in 2002 a condus departamentul juridic al Bursei de Valori Bucuresti, timp in care a fost implicata in elaborarea normelor de functionare a pietei de capital.

Schoenherr şi-a inceput operatiunile in Bucuresti în 1996, iar in prezent este una din cele mai importante firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri