Plus Discount, la magazinul cu numarul 82

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus, parte a concernului Tengelmann, a inaugurat astazi un magazin la Deva, pentru care a investit 1,5 milioane de euro.
Noul magazin, care este al doilea din Deva apartinand retelei Plus Discount, este situat pe strada Bejan si are o suprafata totala de 1.400 de metri patrati, dintre care 1.300 sunt destinati vanzarii. Unitatea este amplasata in cadrul unui centru comercial si dispune de 63 de locuri de parcare, informeaza reprezentantii companiei.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenţa retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Cititi si cum se intrec discounterii in deschideri de magazine, precum si un interviu recent cu seful miniMax Discount, unul dintre competitorii Plus.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri