Membri noi in echipa de management a Tnuva Romania

Tnuva Romania, filiala locala a producatorului israelian cu acelasi nume, are incepand din septembrie doi noi directori de marketing si vanzari, Adriana Ionescu dupa plecarea lui Sagit Tzur-Lahav, si Cristian Popa in locul lui Eldar Yshai, a anuntat producatorul de lactate.
Adriana Ionescu ocupa pozitia de director de marketing dupa plecarea lui Sagit Tzur-Lahav, fiind responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiilor de brand in cadrul companiei, precum si de dezvoltarea planurilor anuale de marketing ale organizatiei. Noul director de marketing are o experienta de peste 13 ani in cadrul companiei Procter&Gamble.

De asemenea, Cristian Popa va fi responsabil de departamentele de vanzari si distributie, aceasta pozitie fiind detinuta anterior de Eldar Yshai.

Popa are o experienta de 17 ani in vanzari in cadrul companiilor multinationale JTI, Stimorol, P&G si InBev. In 1995, Popa s-a alaturat echipei de vanzari a companiei Procter&Gamble (P&G) in pozitia de key account manager. Timp de sapte ani, el a ocupat mai multe functii in cadrul P&G, printre care si cea de sales manager Romania, dar si trade marketing manager Balkans, acoperind atat activitatea grupului din Romania, cat si din Serbia, Moldova, Albania si Macedonia. Inainte de a se alatura echipei Tnuva, in perioada 2003-2009, Cristian Popa a fost directorul de vanzari InBev Romania, parte a grupului InBev.

Tnuva Romania, filiala producatorului de lactate din Israel, a fost fondata in 2004 si detine, in prezent, ferma de lapte de la Adunatii-Copaceni si fabrica din Popesti-Leordeni. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, avand peste 500 de angajati.

Compania este cel de-al treilea producator de lactate proaspete din piata din Romania atat in volum, cat si in valoare, dupa Danone si Friesland, potrivit reprezentantilor Tnuva Romania, care citeaza compania de cercetare a pietei MEMRB.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri