A&D Pharma are un nou director de relatii cu investitorii

A&D Pharma, cel mai puternic grup farmaceutic la nivel local, are un nou director de relatii cu investitorii, in persoana lui Claudiu Manolescu. Functia a fost detinuta anterior de Cristian Barbulescu.
Din noua sa pozitie, Claudiu Manolescu (foto) se va ocupa de gestionarea relatiei cu investitorii, gestionarea comunicarii obligatorii a grupului A&D Pharma catre London Stock Exchange si de realizarea raportului anual pentru investitori. Noul director de la A&D Pharma, care mai detine si functia de group reporting & accounting director, lucreaza in cadrul grupului de cinci ani, de cand s-a angajat pe ca reporting manager.

"Inainte de a se alatura A&D Pharma, Claudiu Manolescu a ocupat pentru un an si jumatate pozitia de budgeting and reporting manager la Stirom SA (parte a grupului Yioula Greece), cel mai important producator de sticla menajera din Romania", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Anterior, Manonlescu a mai lucrat trei ani in departamentul de audit al companiei de consultanta Ernst&Young Romania.

“Consideram ca noile responsabilitati pe care Claudiu le-a acceptat acum nu fac decat sa aduca valoare adaugata grupului nostru si sa eficientizeze comunicarea intre companie si comunitatea investitorilor si alte grupuri financiare cu care interactioneaza zi de zi o companie listata la Bursa din Londra", a declarat Dimitris Sophocleous, CFO A&D Pharma.

“A&D Pharma a stiut inca de la sfarsitul anului trecut sa adopte o politica de gestionare a costurilor eficiente. Acest lucru ma determina sa cred ca voi avea parteneri de discutie multumiti si increzatori in forta A&D Pharma”, a adaugat Manolescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lăptăria cu Caimac aduce obligațiuni de 3 mil. euro pe Bursa din București
Setari Cookie-uri