Anca Vizireanu (foto) si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry Romania ca analist cumparari produse alimentare in decembrie 1996, preluand ulterior pozitiile de coordonator produse alimentare si manager divizie produse alimentare proaspete din cadrul aceluiasi retailer. In septembrie 2005 s-a alaturat echipei Real,- Romania in functia de director cumparari produse alimentare, iar din iulie 2007 detine actuala functie in cadrul Metro Group Buying Sediul Central, informeaza reprezentantii companiei.

Bart Blomme si-a inceput cariera in cadrul Makro Cash & Carry Belgia in noiembrie 2000 in functia de analist cumparari carne, detinand apoi din iulie 2002 functia de analist cumparari senior produse alimentare proaspete. In mai 2005 a preluat functia de manager divizie produse alimentare proaspete in cadrul Metro Cash & Carry Olanda, iar in mai 2007 a fost promovat director cumparari produse alimentare Metro Cash & Carry Bulgaria, inainte de a fi desemnat in pozitia actuala, in septembrie 2007.

Metro Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 24 de centre de distributie: in Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.