Daca sinteti pasionati de masini sau colectionari si nu aveti 400.000 de euro sa cheltuiti pe un Maybach, atunci puteti cumpara aceasta masina in miniatura pentru 340 de lei noi.
In cadrul pavilionului de tuning de la SIAB, reprezentantul oficial in Romania al marcii Maisto, Kattara Consulting, expune spre vinzare diferite modele de masini, de la BMW si Mercedes la Bugatti si Cadillac.

Masinile sint realizate la scara 1/18, ceea ce inseamna 26 de centimetri. Cele mai scumpe exponate sint modelele marcilor Bugatti si Mercedes. Monstrul Veyron al celor de la Bugatti produce in realitate 1.000 de cai-putere. Cu o viteza care depaseste 400 de kilometri pe ora, bolidul accelereaza de la 0 la 100 de kilometri sub 3 secunde. Pretul este mai mult decit piperat: 1 milion de euro. Pentru cei care vor sa detina insa un astfel de exemplar pot plati pentru o copie fidela la scara mica 390 de lei noi. Pasionatii de masini sau colectionarii de machete vor aprecia, cu siguranta, si modelul Maybach al celor de la Mercedes. La standul reprezentantului Maisto, puteti cumpara acest model contra sumei de 340 de lei noi.

Un Maybach real costa intre 360.000 si 420.000 de euro, in functie de versiunea aleasa. Limuzina este propulsata de un motor V12 de 5,5 litri, care dispune de 550 de cai-putere.

Masini de epoca la 280 de lei noi

Cei care sint fascinati de formele impuse in industria auto in anii 40 sau 70 pot achizitiona modele in miniatura cu preturi cuprinse intre 123 si 280 de lei noi. Modelul Camaro SS, produs de Chevrolet in 1968, are cel mai mic pret. O macheta a unui Cadillac V16 Fleetwodd Towncar poate fi achizitionata cu 180 de lei noi, in timp ce Fordul Mustang Mach 1 are un pret de 280 de lei noi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri