Vladimir Vava (foto) si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry Romania in octombrie 1997. Cinci ani mai tarziu a fost numit sef al departamentului de operatiuni regiune in Metro Cash & Carry Romania, inainte de a prelua functia de manager zonal vanzari in martie 2003, in cadrul filialei din Rusia. Vava a fost promovat in functia actuala in ianuarie 2007, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Promovarea lui Vava este a doua schimbare in managementul de top al retailerului in Romania, dupa ce Dusan Wilms a revenit la carma Metro Cash & Carry Romania.

Metro Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 24 de centre de distributie: in Bucuresti - 4 centre (Militari, Voluntari, Berceni si Baneasa), in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.

Cititi mai multe detalii despre cele mai importante schimbari de management din retailul local, o radiografie pentru primele sase luni ale anului.