Grupul City Grill, care detine printre altele Caru’ cu Bere si City Grill, se extinde pe piata restaurantelor cu un nou concept – restaurantul berarie Hanu’ Berarilor Interbelic (fosta Casa Bucur) – investind in acest proiect aproximativ 1 milion de euro, pe o perioada de doi ani, a anuntat Dragos Petrescu, CEO City Grill.
Construit intre anii 1910-1914 si inconjurat de trei strazi – Sfintii Apostoli, Apolodor si Poenaru Bordea – restaurantul Hanu’ Berarilor Interbelic are o capacitate de 800 de locuri (300 de locuri in interior si 500 pe terasa) si propune un meniu ce imbina produsele specifice bucatariei romanesti cu cele ale unor renumite berarii din Europa – Augustiner, Hofbrauhaus si Caru’ cu bere.

“Ne adresam tuturor categoriilor de clienti. Va fi un restaurant eveniment, vom avea un meniu diferit fata de cel de la Caru’ cu Bere, vom avea un program artistic si evenimente la pranz si seara. Vrem ca prin muzica, meniu si atmosfera sa reinviem perioada interbelica”, declara Dragos Petrescu.

Investitia de 1 mil. de euro va fi alocata in etape, pe parcursul a doi ani. Intr-o prima etapa au fost cheltuiti 300.000 de euro, suma care a fost investita in echipamente, restaurarea saloanelor si refacerea instalatiilor. Investitia este suportata integral de grupul City Grill.

“Restaurantul va fi deschis in mai multe etape. Acum vor deschide interiorul, terasa in primavara iar in toamna anului viitor si crama. Mi-as dori ca acest restaurant sa ajunga din urma Caru’ cu Bere, poate va reusi acest lucru incepand din vara. Este greu insa de estimat ce se va intampla. Oricum, acesta este primul an in care nu dorim sa vorbim de cifre”, spune Petrescu.

Potrivit lui Daniel Mischie, unul din actionarii City Grill, in spatele noii locatii sta o echipa formata din 600 de oameni, primele lucrari de restaurare durand doua luni. Hanu’ Berarilor Interbelic va avea 100 de angajati.

Hanu’ Berarilor Interbelic este cel de-al 14-lea restaurant membru al grupului City Grill, prezent in industria HoReCa de peste 10 ani, alaturandu-se celor 8 restaurante si cafenele City Grill/City Café, 2 restaurante Trattoria Buongiorno, Caru’ cu Bere, Bundetot, Cantina Sport bar&café. Investitiile directe sunt orientate doar catre locatii din Bucuresti, extinderea in provincie urmand a se realiza si in sistem de franciza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri