Acesta este cel de-al 34 de magazin la nivel national, reprezentand a treia inaugurare din 2009. "Investitia de aproape 700.000 euro se bazeaza pe o cifra de afaceri estimata la 1,5 milioane de euro anual", au declarat reprezentantii companiei.

Prin deschiderea locatiei, aflata pe bulevardul Dacia, la intersectia cu Mihai Eminescu si Calea Mosilor, KFC a creat 40 de noi locuri de munca.

Reprezentantii companiei precizeaza ca mai au semnate cateva contracte pentru alte locatii, atat in Bucuresti cat si in alte orase, neprecizand insa localizarea acestora.

Anul trecut, KFC a investit peste 3,5 milioane euro in extinderea retelei. Astfel, in 2008, compania a ianugurat 8 locatii dintre care 3 in Bucuresti (KFC Beldiman, KFC din Centrul Comercial Liberty Center si KFC din Baneasa Shopping City), iar in tara au fost deschise noi locatii in Arad,
Targu-Mures, Suceva, Craiova, in timp ce in Constanta a fost inaugurat cel de-al treilea KFC din oras.

Restaurantele KFC Romania au inregistrat, in 2008, o cifra de afaceri de 40,5 milioane de euro cu o crestere de 25% fata de anul 2007.

KFC opereaza in Romania sub un contract de franciza, iar detinatoarea licentei este compania US Food Network SA.

Primul restaurant a fost deschis in 1996 pe locul fostului magazin Leonida din Bucuresti.

Principalii concurenti ai lantului KFC pe piata locala a restaurantelor de tip fast-food sunt McDonald's si Burger King.