"Anul acesta, am deschis patru noi unitati, la Cluj, Bistrita, Turda si Brasov", a declarat Tiberiu Roth (foto), fara sa dezvaluie valoarea investitiei totale. Seful clinicilor Hiperdia a mai declarat ca este putin probabil ca anul acesta sa mai faca si alte investitii, avand in vedere situatia dificila din sectorul sanitar.

"Anul acesta, afacerile clinicilor au crescut, insa nu in ritmul pe care l-am asteptat", a mai spus Roth, adaugand ca pentru moment nu poate oferi detalii. “Nu putem sa facem estimari (cu privire la veniturile pe 2009 – n. red.) pentru ca este un an complicat, situatia se schimba de la o zi la alta si depindem foarte mult de modul in care se transeaza banii de la stat”, a explicat Roth, intr-o convorbire recenta cu reporterul Wall-Street.

Cu privire la estimarile pentru cifra de afaceri din 2010, seful Hiperdia a declarat ca nu poate sa se pronunte - "asteptam sa vedem care va fi noua guvernare si ce se va decide in privinta secorului sanitar", a adaugat Roth.

In prezent, reteaua Hiperdia este formata din patru clinici in Bucuresti, cate trei in Bucuresti si Cluj si cate una in Timisoara, Satu Mare, Ploiesti, Galati, Bistrita si Turda.

Cititi si Solutie de criza: Abonamentul de sanatate, surogat pentru crestere salariala.