Retailer-ul francez de imbracaminte Kiabi a inaugurat primul magazin din Romania, in cadrul Centrului Comercial Grand Arena Berceni, dupa o investitie de 600.000 euro - 400 euro pentru fiecare dintre cei 1.500 de metri patrati ai magazinului.
Cu o experienta de peste 30 de ani in retailul de imbracaminte, Kiabi isi continua dezvoltarea internationala prin inaugurarea primului magazin din Romania, ce dispune de o suprafata de 1.700 mp - din care 1.500 reprezinta suprafata de vanzare - si o oferta de produse pentru intreaga familie (barbat, femeie, copil, bebelus, lenjerie, accesorii).

In ceea ce priveste dezvoltarea in Romania, Alain Simar(foto), manager general Kiabi Romania, estimeaza ca reteaua va ajunge la 30 de puncte de lucru in urmatorii 5 ani.

“In Bucuresti, urmeaza in curand deschiderile magazinelor Kiabi Militari si Kiabi Titan. In restul tarii, se vizeaza cu prioritate dezvoltarea in zona de est, in orase cu o populatie mai mare de 150.000 locuitori, pe suprafete de vanzare generoase, de 1.200 mp, in vestul tarii urmarind de asemenea oportunitatile de dezvoltare care pot aparea. Reteaua Kiabi in Romania va crea peste 500 de locuri de munca’’.

In lume, Kiabi numara 278 de magazine (proprii sau in franciza), cu o suprafata medie de 1.300 mp, totalizand 271.000 mp in 2008, adica o crestere de 52% in ultimii patru ani. In 2008, Kiabi a atins o cifra de afaceri de 904.4 milioane euro, in crestere cu 14% fata de 2007, iar in luna aceasta a atins pragul de 1 miliard euro cifra de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri