David Smith este noul director executiv al Ernst & Young Romania care va conduce echipa de servicii pentru investigarea fraudelor (Fraud Investigation and Disputes Services - FIDS), echipa care face parte din cadrul departamentului de servicii de Audit.
El are o experienta profesionala de peste 16 ani in investigarea fraudelor si cuantificarii prejudiciilor din cadrul corporatiilor, precum si in consultanta contabila pentru litigii comerciale.

“David va contribui la consolidarea echipei FIDS din cadrul biroului Ernst & Young din Romania. Putem oferi clientilor nostri atat asistenta in vederea investigarii potentialelor comportamente frauduloase sau necorespunzatoare ale angajatilor, cat si consultanta cu privire la masurile de prevenire a cazurilor de frauda”, spune Panos Papazoglou, partener si lider al departamentului de Audit.

David Smith este angajat la Ernst & Young din anul 1998 si a lucrat in cadrul echipelor FIDS ale birourilor companiei din Anglia, Irlanda, Australia si Cehia. Este licentiat in comert si stiinte juridice, fiind specializat in domeniul finantelor aplicate si investitiilor. David este membru al Corpului Contabililor Autorizati din Australia si al Asociatiei Examinatorilor Certificati in Domeniul Fraudelor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri