Cu o experienta de peste 15 ani in management, Yiannis Lagos (foto) a ocupat pozitii de management in resurse umane in companii precum Alpha Bank - Grecia, NIIT India, JCI - la nivel global, Elmec Romania, Global Eye Investments Romania.

Yiannis Lagos a lucrat in proiecte diverse la nivel global, a lansat strategii corporatiste pentru companii care se extindeau la nivel regional, a dezvoltat culturi corporatiste si a definit valori si misiuni pentru peste 100 de companii. De asemenea, Yiannis Lagos este evaluator in cadrul EFQM - Fundatia Europeana pentru Managementul Calitatii.

Lagos este absolvent de MBA, detine o diploma de Bachelor of Science in IT precum si diplome in Business international sau in managemetul ONG-urilor.

Alexandrion Grup a inregistrat in 2008 vanzari brute de 83 de milioane euro, comercializand peste 10 milioane de sticle de brandy “Alexandrion”. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci de brandy si de spirtoase albe.

Cititi si Alexandrion: Romania, o tara in care brandy-ul domina 50% din piata