Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu (foto), a agreat schimbarea conducerilor Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) si Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), la propunerea Consiliilor de Administratie ale celor doua companii.
Initiativa MCSI vine pe fondul unui dezechilibru politic creat de decizia PSD de iesire de la guvernare. De asemenea, se inscrie in demersul anuntat al Guvernului Boc de reducere a personalului in vederea reducerii costurilor. Astfel, nu se vor mai efectua angajari pentru ocuparea locurilor vacante ramase in urma schimbarilor.

In consecinta, Gabriel Grecu a fost inlocuit din functia de director al SNR de directorul comercial al operatorului, Marius Popentiu. El a preluat si functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

Vicepresedintele ASSI, Toma Campeanu, a preluat functia de presedinte al acestei agentii inlocuindu-l pe Bogdan Mihailescu.

Marius Vatafu a renuntat prin conventie la functia de presedinte director general al Postei Romane, in locul acestuia fiind numit Tudor Bohalteanu, director economic al companiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri