Magazinul, cel de-al 85-lea al retelei, are o suprafata de 1.000 de metri patrati de vanzare si 300 de metri patrati spatii aferente, informeaza reprezentantii companiei. Situat in bulevardul Republicii din Barlad, unitatea este o constructie de tip "freestander" (nu este inclusa intr-un centru/parc comercial), care respecta un format standard si dispune de 60 de locuri de parcare.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenta retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.