Nicolae Danila (foto), membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale Romane (BNR) si Sotiris Karagiozidis, managing partner al firmei de recrutare UP! Unlimited Potential, fosta Human Capital Solutions (HCS), sunt doi din profesorii ce vor tine cursuri in cadrul programului de MBA al University of Wales.
Costul programului este de 10.000 de euro, Institutul Bancar Roman (IBR), institutie care ofera training in domeniul financiar-bancar si care va gazdui studentii, va suporta 2.000 de euro din pretul total.

Urmatorul program MBA al University of Wales pe piata locala va debuta saptamana viitoare si dureaza un an si jumatate.

Perioada de inscriere se va incheia pe 15 octombrie, cu o zi inainte de inceperea programului, pentru seria de studenti din aceasta toamna fiind alocate in total 15 locuri. Urmatoarea serie de studenti va incepe cursurile in luna martie a anului viitor.

Printre criteriile de admitere in cadrul programului se numara absolvirea unei facultati sau a unui program universitar, experienta profesionala de minim doi ani, un certificat care atesta o buna cunoastere a limbii engleze, precum si un interviu sustinut cu reprezentantii IBR.

Predarea se va face in limba in limba engleza de profesori romani, greci si britanici.

Cursurile se vor desfasura part-time (o data la trei saptamani, sambata si duminica) in Bucuresti, dar cei care doresc pot merge oricand sa studieze in Marea Britanie.

“Am absolvit programul University of Wales in urma cu cativa ani. Atunci am platit mai mult decat acum. Programul mi-a imbunatatit cunostintele de marketing si m-a invatat sa nu mai privesc lucrurile doar intr-o singura directie”, spune Aurel Vlaicu, directorul general al producatorului de ferestre Gealan Romania.

Diploma de absolvire este acordata de catre University of Wales.

Incepand cu 2003, data intrarii programului pe piata locala, circa 60 de romani, din companii ca GlaxoSmithKline(GSK), Romtelecom, Siemens sau Ericsson, au absolvit programul de MBA al University of Wales.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri