Sensiblu, cea mai extinsa retea de farmacii la nivel national, a alocat, anul acesta universitar, aproape 55.000 de euro (231.000 de lei) pentru 71 de bursieri studenti la Farmacie, din toate centrele universitare.
Programul „Sensiblu, burse sociale private” se deruleaza incepand cu 2004 si se adreseaza studentilor la Farmacie. In anul universitar 2009 - 2010 vor beneficia de bursele Sensiblu un numar de 7 studenti din anul I, 12 din anul II, 19 din anul III, 19 din anul IV si un numar de 14 studenti din anul terminal, potrivit informatiilor transmise de companie.

“Trebuie sa recunoastem ca numarul celor care urmeaza cursurile facultatilor de farmacie din tara este in scadere. In calitatea noastra de lider pe piata farmaciilor ne-am sesizat la acest semnal de alarma si putem spune ca eforturile noastre au fost recompensate din plin de seriozitatea acestor tineri bursieri”, a declarat Claudiu Opran, COO al lantului de farmacii.

Farmaciile Sensiblu fac parte din holdingul olandez A&D Pharma, cel mai puternig grup de retail si distributie farma la nivel local. In momentul de fata, reteaua numara 219 de farmacii in 51 de orase.

Cititi care sunt rezultatele pe primele sase luni ale companiei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri