Reteaua germana de magazine de tip discount Plus, care apartine concernului Tengelmann, a deschis, miercuri, la Cugir cea de-a 86-a unitate din Romania, pentru care a investit circa 1,5 milioane de euro.
Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata totala de 1.200 metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati suprafata de vanzare si 200 metri patrati spatii aferente. Magazinul dispune de 74 locuri de parcare, informeaza reprezentantii companiei.

Prezenta retelei Plus la Cugir face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Plus comercializeaza peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare, precum detergenti, cosmetice si hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Grupul german Tengelman, care detine reteaua de magazine Plus, este prezent pe piata romaneasca si prin intermediul retelei de bricolaj Obi. Plus a deschis primele magazine din Romania in urma cu aproximativ trei ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri