In urma unui control efectuat la inceputul saptamanii, Garda Regionala de Mediu a depistat nereguli la combinatul Mittal Steel Galati. Angajatii Garzii au descoperit depozitarea de materiale si deseuri pe spatiile verzi si de-a lungul cailor de comunicatie din cadrul uzinei de aglomerare furnale. In aceste conditii, conducerea Mittal Steel a fost amendata cu 30.000 de lei noi. Purtatorul de cuvant al Garzii de Mediu, Ion Avram, a declarat pentru Radio Romania Actualitati, ca sanctiunea s-a dat si pentru realizarea unor lucrari de modernizare la furnale fara ca Mittal Steel sa detina acordul de mediu pentru aceste investitii.

Este pentru a doua oara in ultimele luni cand combinatul primeste o astfel de amenda, dar pana acum valoarea acestora a fost destul de mica. Cea mai recenta problema de acest fel aparuse in iunie, cand, din cauza unei poluari accidentale, comisarii Garzii Regionale de Mediu au amendat administratia de pe platforma cu peste 22.000 de lei noi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri