Casa de avocatura Salans are doi parteneri noi

Filiala locala a firmei internationale de avocatura Salans are doi parteneri noi, respectiv Tiberiu Csaki si Claudiu Munteanu-Jipescu.
Cei doi avocati activeaza in arii de practica precum energie, restructurare si insolventa, litigii si arbitraj, dreptul muncii, a anuntat luni casa de avocatura.

Astfel, Tiberiu Csaki (foto sus), coordonator al practicilor de dreptul muncii, litigii si arbitraj si insolventa ale biroului din Bucuresti lucreaza in firma de peste 12 ani. De-a lungul timpului, acesta a asistat clienti din diferite industrii, printre care petrol si gaze, ciment, industrie chimica, bunuri de larg consum, retail, auto, farmaceutica si bancara.

In prezent, Tiberiu Csaki lucreaza pentru clienti ca Royal Bank of Scotland, DHL, Leoni Wiring Systems France SA, Arcelor Mittal, Arctic, Ciech sau Harvard Management. Absolvent al Facultatii de Drept de la Universitatea Bucuresti este membru in Baroul Bucuresti si INSOL Europe, organizatia profesionistilor specializati in insolveta, faliment si restructurarea afacerii.

Claudiu Munteanu-Jipescu este coordonatorul practicii de energie a biroului Salans din Bucuresti, are o experientta de peste zece ani in consultanta acordata companiilor in domeniul energetic si fuziuni si achizitii.

El acorda consultanta juridica unor clienti internationali activi in achizitii publice si concesiuni, industria auto si energie. Jipescu a asistat Continental Wind Partners (CWP) in vanzarea celui mai mare proiect de energie regenerabila din Romania (600 MW) catre compania ceha CEZ, si acorda consultanta GdF Suez, inclusiv in renovarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda sau intr-un joint venture cu SNN Nuclearelectrica SA.

Avocatul Claudiu Jipescu (foto jos) a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, unde in prezent este asistent lector si unde isi finalizeaza studiile doctorale in probleme de drept corporativ.

De asemenea, el a absolvit College Franco-Roumain d'Etudes Europeenes si Institut de Droit des Affaires N. Titulescu - H. Capitant, are o diploma postuniversitara de la Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne si in prezent este membru in Baroul Bucuresti.

Salans este o firma internationala de avocatura cu peste 750 de avocati la nivel international.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri