"In 2008, am distribuit circa patru milioane metri cubi gaze. Pentru acest an, estimam ca vom distribui trei milioane metri cubi gaze. De asemenea, ne asteptam ca anul viitor sa fie asemanator lui 2009", a spus directorul Timgaz, Cristian Morutan, citat de NewsIn.

Acesta spune totodata ca, din punctul de vedere al livrarilor de gaze naturale, criza abia acum incepe. "Cea mai mare parte a tranzactiilor le facem iarna", a adaugat Morutan.

"Mai mult, din cauza scaderii tranzactiilor economice, ne asteptam pentru 2009 la rezultate financiare foarte proaste. Cifra de afaceri ar putea scadea astfel cu 10%", a mentionat Cristian Morutan.

Directorul Timgaz a afirmat ca a redus cheltuielile companiei cu 10% si a diversificat portofoliul societatii inspre activitati conexe, precum montarea, verificarea si service-ul centralelor termice de apartament, pe fondul crizei economice.

Timgaz Buzias este societate comerciala pe actiuni cu capital majoritar privat, infiintata in anul 1999. Societatea are ca obiecte principale de activitate distributia si furnizarea gazelor naturale si prestarea de servicii – lucrari de instalatii in domeniului gazelor naturale. Societatea livreaza gaze naturale in localitatea Buzias si zona limitrofa Timisoarei, respectiv comuna Sanmihaiu Roman.