Giuseppe Parma a preluat incepand cu luna octombrie conducerea operatiunilor din Romania ale companiei Indesit, detinuta timp de zece ani de catre Eugen Paturan.
Giuseppe Parma s-a alaturat companiei Indesit in 1996, fiind angajat al departamentului de vanzari din Italia. In anul 1999 si-a inceput cariera internationala, ocupand de-a lungul timpului mai multe functii, printre care: marketing manager CIS, Mid-Europe manager, marketing manager New Europe&Export, country manager Polonia, director regional pentru Europa Centrala, country manager pentru Spania si country manager pentru Tarile Baltice.

"Cu toate ca, in acest moment, piata de electrocasnice din Romania se afla pe un trend descendent, pe termen lung aceasta are un potential major de dezvoltare. Imi doresc sa contribui la dezvoltarea companiei Indesit in Romania, punand la dispozitia intregii echipe un know-how international si o expertiza dobandita pe piete similare ca dinamica, precum e cea din Polonia”, a declarat Giuseppe Parma (foto).

Indesit Company este al doilea mare producator de electrocasnice din Europa, dupa cota de piata. Este lider de piata in Italia, Marea Britanie, Rusia, Portugalia, Romania, Bulgaria si Ucraina si este unul dintre liderii pietei in tari ca Franta, Polonia, Turcia, Cehia, Ungaria si Grecia. Indesit Company isi desfasoara activitatea prin 17 unitati de productie (Italia, Polonia, Marea Britanie, Rusia, Turcia si China) si prin 24 de filiale comerciale in intreaga lume, avand 17.000 de angajati.

In Romania, Indesit Company este prezenta din 1996 cu un birou de reprezentanta. Biroul local coordoneaza activitatile comerciale, logistice, de marketing si de service. Distributia produselor se realizeaza prin parteneri specializati, la nivel national.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri