Producatorul de echipamente medicale Philips a echipat, prin Radiusmed, distribuitorul sau autorizat pe plan local, Centrul de Imagistica Medicala Arcadia din Iasi, valoarea aparaturii atingand patru milioane de euro.
Arcadia este primul spital multidisciplinar privat din Moldova si a necesitat o investitie totala de 15 milioane de euro, dintre care 4 milioane de euro au fost alocate pentru aparatura medicala. Unitatea medicala este construita pe sapte nivele si are o suprafata de 11.000 de metri patrati si o capacitate de 180 de paturi.

Spitalul este deservit de o echipa de 250 de angajati, care lucreaza in cele sase departamente: policlinica, spital, maternitate, ginecologie, copii si recuperare.

Investitia in echipamente de inalta performanta si asigurarea unei calitati superioare a serviciilor medicale oferite sunt premisele ce vor face ca Arcadia Hospital sa devina in scurt timp cel mai mare si cel mai competitiv spital de pe piata serviciilor private din Romania”, a declarat Octavian Netcu (foto), director general Radiusmed.

Printre principalii beneficiari din domeniul privat ai furnizorului de echipamente medicale se numara Arcadia Medical Center, Biotteramed, Centrul Medical Unirea, Euroclinic, Euromaterna, Explora, Nefromed, Promedica Diagnostic, Sanotim sau Diamond Dent.

In 2007, compania a trecut printr-un proces de repozitionare: si-a schimbat denumirea din HTP Medical in Radiusmed si beneficiaza de o noua imagine corporate, unitara si adaptata obiectivelor companiei pe termen mediu si lung.

Oferta Radiusmed cuprinde echipamente pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect ce asigura instalarea, mentinerea si intretinerea optima a solutiilor medicale. Radiusmed este distribuitor autorizat al echipamentelor marca Philips, Hill-Rom, A-dec, Instrumentarium Dental, CISA, Beacon Medaes, Masimo, Fisher&Paykel, Medela Healthcare, Cardinal Health.

Principalii competitori ai Radiusmed pe piata locala sunt Siemens, GE Healthcare, Tehnoplus Services, Rafi International, Sterisystem sau Medicare.

Cititi Radiusmed: Constructorii ne platesc si la 9 luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Setari Cookie-uri