Cel mai mare producator de energie electrica din Romania, Hidroelectrica vrea sa investeasca in 2010 circa 1,5 miliarde lei si va propune actionarilor majorarea bugetului de investitii pentru acest an de la 1,15 mld. lei la 1,4 mld lei, a declarat Mihai David, directorul general al Hidroelectrica.
"Vrem sa propunem in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) majorarea bugetului de investitii pentru 2009 de la 1,15 miliarde lei la 1,4 miliarde lei. Incercam sa punem cat mai repede in functiune capacitatile in care am investit foarte mult, pentru a recupera aceste investitii", a afirmat David, scrie NewsIn.

Hidroelectrica este cel mai mare si cel mai ieftin producator de energie electrica din Romania.

Compania a acoperit anul trecut 26% din productia de energie electrica a tarii si foloseste ca sursa regenerabila de energie apa.

Compania este detinuta de statul roman, prin Ministerul Economiei, si are peste 5.000 angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri