OMV Romania, Westaco si GDF SUEZ Energy Romania au introdus o noua modalitate de plata a facturilor de gaze. Astfel, clientii GDF SUEZ Energy Romania isi pot achita facturile in orice statie OMV din tara, prin intermediul serviciului Westaco Express. Serviciul este disponibil dupa un program de functionare extins, inclusiv in weekend.


Plata se realizeaza in numerar, factura putand fi achitata atat integral, cat si partial, iar comisionul tranzactiei este 0%, informeaza companiile.

„Noul serviciu dezvoltat alaturi de GDF SUEZ Energy Romania constituie solutia flexibila si rapida de care persoanele active au nevoie in rezolvarea sarcinilor cotidiene”, a declarat Radu Caprau, dead of OMV’s Filling Station Business in Romania.

„Serviciul implementat alaturi de OMV ofera flexibilitate prin programul de functionare extins. Clientii nostri sunt persoane active, care isi doresc sa rezolve cat mai multe sarcini cotidiene intr-un singur loc, pentru confortul de zi cu zi. In plus, plata facturilor GDF SUEZ Energy Romania in statiile OMV se deruleaza in conditii optime, tranzactiile fiind securizate”, a declarat Laurentiu Musat, director in cadrul directiei de clienti rezidentiali si business, GDF SUEZ Energy Romania.

Wextaco Express este un serviciu de incasari si transfer rapid de numerar intre locatii situate pe teritoriul Romaniei, disponibil in toate statiile OMV din Romania. Prin intermediul Westaco, clientul isi poate plati facturile telefonice, facturile de leasing sau asigurari, rate la credite, poate primi sau trimite bani catre beneficiarul indicat de acesta.

GDF Suez Energy Romania are in prezent circa 6.100 angajati. Compania GDF Suez Energy Romania se afla in portofoliul grupului franco-belgian GDF SUEZ, dupa fuziunea din iulie 2008 a celor doua grupuri. GDF Suez detine 51% din GDF Suez Energy Romania.

OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, avand sediul in Bucuresti si functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV, grupul energetic lider in centura de crestere europeana. OMV Romania are 89 de angajati si a creat aproximativ 2.000 de locuri de munca prin reteaua celor 77 de statii care reprezinta o cota de piata de 9% in sectorul distributiei de carburanti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
GDF Suez: O piata angro de gaze trebuie sa fie o prioritate in Romania