Euroclinic, parte a grupului Eureko, a inregistrat venituri de 23,6 milioane lei (5,6 mil.euro) in primele noua luni, in crestere cu 39% fata de acelasi interval din 2008, cand compania a inregistrat venituri de 16,98 milioane de lei in contextul in care tot mai multi romani aleg serviciile medicale private in detrimentul celor de stat.
"Piata de servicii medicale nu a fost afectat foarte mult de criza. Romanii au invatat sa mearga la doctor preventiv", a declarat directorul general adjunct al Eureko Asigurari, Carmen Radu (foto), cu ocazia deschiderii unei noi clinici Euroclinic, aflata in noul sediu central al Eureko.

Ea a comentat ca tot mai multi romani au ales serviciile medicale private in acest an, in detrimentul celor de stat. „Preferintele romanilor ne arata in ce stare se afla sistemul de sanatate de stat romanesc”, a adaugat Radu.

"Toate companiile care ofera servicii medicale private au inregistrat cresteri de 30-40% anul acesta, insa observam un exod al specialistilor catre tarile vestice", a adaugat Catalin Popa, CEO al Euroclinic Hospital & MedicalCenter.

Noua cladire a sediului central Eureko Romania se afla in Piata Muncii din Bucuresti, intr-o cladire clasa A, cu 13 etaje. Eureko a inchiriat 6 etaje pe termen lung in noua cladire, potrivit companiei. Eurkeo a inchiriat 6 etaje ale cladirii pentru 6 ani jumatate.

Aceasta este cea de-a treia clinica lansata in Bucuresti sub marca Euroclinic - Hospital & Medical Centre si ofera 12 cabinete pentru adulti, patru cabinete pentru copii si o sala de interventii chirurgicale.

Grupul Eureko este prezent pe piata romaneasca prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri