Compania de audit si consultanta financiara KPMG a raportat, in al 15-lea an de functionare pe piata romaneasca, o cifra de afaceri anuala de 33,3 milioane de euro, comparative cu 32,6 milioane euero in exercitiul financiar precedent incheiat in septembrie 2008.

Aceste cifre se bazeaza pe situatii financiare intocmite in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara si includ operatiunile birourilor KPMG din Romania si Republica Moldova.

“In ultimul an financiar am deschis noi birouri in Constanta si Iasi, dupa ce in 2007 am deschis biroul din Cluj. Pe categorii de servicii, 58% din cifra noastra de afaceri este generata de audit, 22% de serviciile fiscale si 20% de consultanta”, spune Serban Toader, Senior Partner la KPMG Romania.

Din 1994 si pana in prezent, KPMG Romania s-a dezvoltat atat din punct de vedere al locatiilor cat si al numarului de personal. In 1994 compania avea 10 angajati. In prezent, dupa 15 ani, avem sase birouri diferite, situate in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj si Chisinau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romania are nevoie de un proiect de tara pe zona fondurilor europene