Retailerul francez Carrefour, prezent pe piata interna prin 22 de hipermarketuri si 25 de supermarketuri, ofera bonuri de cumparaturi de 20 si 40 de lei la incheierea unor polite de asigurare pe sase luni, respectiv un an, pornind de la un pret de 1 euro/zi.
Politele de asigurare pot fi incheiate la standurile asiguratorului OttoBroker din cadrul hipermarketurilor si galeriilor comerciale din tara: Carrefour Militari, Orhideea, Colentina, Berceni, Baneasa, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, Iasi Era, Braila, Buzau, Focsani.

„Asigurarile atat cele obligatorii, cat si cele suplimentare au rolul sa usureze viata clientilor nostri. Prin serviciul de asigurari oferit alaturi de OttoBroker, dam sansa tuturor celor care doresc sa incheie o asigurare, sa profite la maxim de cele mai avantajoase conditii si in plus, sa beneficieze de ofertele promotionale, special create pentru a minimaliza efortul financiar", declara Andreea Mihai (foto), director de marketing al Carrefour Romania.

OttoBroker ofera o polita casco cu un pret de pornire de 1 euro/zi si a carui Limita de despagubire este de 5.000 de euro. Clientii beneficiaza de asistenta non-stop la dauna (cele mai frecvente riscuri: accidente cu alte autotorisme, caderi in apa sau prapastie, caderi de corpuri pe masina, derapari si rasturnari) din partea consultantilor OttoBroker, informeaza compania.

La standurile Carrefour OttoBroker se pot incheia polite RCA, CASCO, de calatorie si de locuinta, iar clientii beneficiaza de asistenta non-stop la dauna. In plus, acestia vor fi anuntati din timp de expirarea politelor si de scadenta ratelor, adauga oficialii Carrefour.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri