Politele de asigurare pot fi incheiate la standurile asiguratorului OttoBroker din cadrul hipermarketurilor si galeriilor comerciale din tara: Carrefour Militari, Orhideea, Colentina, Berceni, Baneasa, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, Iasi Era, Braila, Buzau, Focsani.

„Asigurarile atat cele obligatorii, cat si cele suplimentare au rolul sa usureze viata clientilor nostri. Prin serviciul de asigurari oferit alaturi de OttoBroker, dam sansa tuturor celor care doresc sa incheie o asigurare, sa profite la maxim de cele mai avantajoase conditii si in plus, sa beneficieze de ofertele promotionale, special create pentru a minimaliza efortul financiar", declara Andreea Mihai (foto), director de marketing al Carrefour Romania.

OttoBroker ofera o polita casco cu un pret de pornire de 1 euro/zi si a carui Limita de despagubire este de 5.000 de euro. Clientii beneficiaza de asistenta non-stop la dauna (cele mai frecvente riscuri: accidente cu alte autotorisme, caderi in apa sau prapastie, caderi de corpuri pe masina, derapari si rasturnari) din partea consultantilor OttoBroker, informeaza compania.

La standurile Carrefour OttoBroker se pot incheia polite RCA, CASCO, de calatorie si de locuinta, iar clientii beneficiaza de asistenta non-stop la dauna. In plus, acestia vor fi anuntati din timp de expirarea politelor si de scadenta ratelor, adauga oficialii Carrefour.