Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis saptamana aceasta doua noi magazine, la Brasov si la Ocna Mures, in urma unei investitii totale de trei milioane de euro.
Magazinul din Ocna Mures are o suprafata totala de 1.100 de metri patrati, dintre care 800 de metri patrati suprafata de vanzare si 200 de metri patrati spatii aferente.

"Magazinul este o constructie de tip freestander (nu este inclusa intr-un centru/parc comercial), care respecta un format standard si dispune de 75 de locuri de parcare", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Magazinul din Brasov, al treilea deschis in localitate, are o suprafata de 1.100 de metri patrati si dispune de 70 de locuri de parcare. "Expansiunea Plus in municipiul Brasov nu se va opri aici, urmand ca pana la sfarsitul lui 2010 sa deschidem alte trei magazine in acest oras", a declarat Norbert Missbrandt (foto), director general al companiei.

Reteaua, parte a concernului Tangelmann, numara in prezent 88 de magazine peste tot in tara. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenta retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si