Constructorul de benzinarii ACIS Petrolservice SRL va investi anul viitor 350.000 euro in aparatura moderna dedicata laboratorului propriu autorizat, autospeciale pentru vidanjari reziduuri petroliere, a declarat directorul sucursalei din Bucuresti, Magda Cotenescu.

"Firma doreste totodata sa se extinda si in domeniul energiei neconventionale prin comercializarea si montarea de sisteme biogas, sisteme geotermale, sisteme capilare de incalzire si racire, sisteme de ultima generatie prin care este protejat mediul inconjurator", a mai spus Magda Cotenescu, citata de NewsIn.

Aceasta a precizat ca cifra de afaceri a companiei a fost in primele noua luni din acest an de 3 milioane euro, in scadere fata de cifra de afaceri de 3,8 milioane euro din aceeasi perioada din 2008.

"Avand in vedere ca marile companii din domeniul petolier cu care firma Acis Petrolservice are contracte de colaborare au sistat investitiile in 2009 din cauza crizei mondiale, ACIS Petrolservice a inregistrat o scadere de 20%, avand o cifra de afaceri de 3 milioane euro la noua luni in acest an. Mai mult, se estimeaza o redresare pana la sfarsitul anului datorata atat numeroaselor solicitari din partea benzinarilor particulari pentru sisteme de gestiune, cat si activitatilor din cadrul departamentelor comercial, antreprenoriat general, calibrari rezervoare", a mentionat directorul sucursalei din Bucuresti a companiei, Magda Cotenescu.

ACIS Petrolservice SRL are peste 100 de angajati si a fost infiintata in 1999. Actionarul majoritar al companiei este grupul ACIS Benzinkuttechnika Kft din Ungaria. ACIS (Advanced Construction & Industrial Services) lucreaza cu principalii jucatori de pe piata benzinariilor din Romania, Petrom, Rompetrol, MOL si OMV.

ACIS Petrolservice SRL are ca obiect de activitate principala constructia de benzinarii si montajul de tehnologie in statii de distributie carburanti, service complet la benzinarii, distributia si montarea spalatoriilor automate, a sistemelor manageriale si a separatoarelor de hidrocarburi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si