Firma sibiana Rova Romania, achizitionata anul trecut de grupul suedez Lindab, in urma preluarii grupului slovac Sipog, se afla pe punctul de a fi intergrata in cadrul Lindab Romania, filiala locala a Lindab.

“In mod concret, procesul de integrare va asigura includerea tuturor activitatilor grupului Lindab pe piata locala sub o singura <<umbrela>>. Aceasta decizie a fost luata la nivel de grup, dar si printr-o consultare a managerilor locali”, a declarat Andrei Sulyok, directorul general al Lindab Romania.

Cele doua entitati se afla in faza finala a procedurilor de fuziune. In urma procesului aflat in derulare, va exista o singura firma a grupului in Romania, Lindab SRL.

Concomitent cu definirea procedurilor juridice de fuziune prin absorbtie, este in curs de implementare un proces complex de integrare operationala a celor doua companii, care se estimeaza ca va fi finalizat in primavara anului viitor.

Brandul Rova va fi mentinut ca brand distinct in portofoliul Lindab.

Grupul suedez Lindab, care comercializeaza pe piata locala profile metalice, hale si structuri metalice, precum si sisteme de ventilatii, a inregistrat o cifra de afaceri de 63 de milioane de euro anul trecut pe piata locala, in scadere cu 3,7 mil. euro fata de 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Factorii care tin in corzi afacerile suedezilor de la Lindab