Firma sibiana Rova Romania, achizitionata anul trecut de grupul suedez Lindab, in urma preluarii grupului slovac Sipog, se afla pe punctul de a fi intergrata in cadrul Lindab Romania, filiala locala a Lindab.
“In mod concret, procesul de integrare va asigura includerea tuturor activitatilor grupului Lindab pe piata locala sub o singura <<umbrela>>. Aceasta decizie a fost luata la nivel de grup, dar si printr-o consultare a managerilor locali”, a declarat Andrei Sulyok, directorul general al Lindab Romania.

Cele doua entitati se afla in faza finala a procedurilor de fuziune. In urma procesului aflat in derulare, va exista o singura firma a grupului in Romania, Lindab SRL.

Concomitent cu definirea procedurilor juridice de fuziune prin absorbtie, este in curs de implementare un proces complex de integrare operationala a celor doua companii, care se estimeaza ca va fi finalizat in primavara anului viitor.

Brandul Rova va fi mentinut ca brand distinct in portofoliul Lindab.

Grupul suedez Lindab, care comercializeaza pe piata locala profile metalice, hale si structuri metalice, precum si sisteme de ventilatii, a inregistrat o cifra de afaceri de 63 de milioane de euro anul trecut pe piata locala, in scadere cu 3,7 mil. euro fata de 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri