Ministerul Economiei (ME), prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI),a anuntat intentia de a oferi la vanzare pachetul de actiuni reprezentand 80,9778% din capitalul social al Avioane Craiova.

"Ministerul Economiei isi manifesta disponibilitatea totala pentru atragere de investitii in aceasta societate comerciala prin incheierea de parteneriate/asocierea in participatiune/crearea unei societati cu capital mixt, precum si prin orice alta modalitate prevazuta de lege, in scopul relansarii activitatii Avioane Craiova. In acest sens, potentialii investitori interesati sunt invitati sa depuna expresii de interes la sediul Ministerului Economiei - Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, prin care pot propune una sau mai multe modalitati de abordare", se arata in comunicatul ministerului, citat de NewsIn.

Avioane Craiova SA este o societate comerciala specializata in realizarea produselor specifice industriei aeronautice, respectiv constructia de avioane cu in jur de 380 salariati.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si