Magazinul din Buftea, cel de-al 90-lea din retea, are o suprafata totala de 1.000 de metri patrati, dintre care 800 de metri patrati suprafata de vanzare si 200 de metri patrati spatii aferente.

"Magazinul este o constructie de tip freestander (nu este inclusa intr-un centru/parc comercial), care respecta un format standard si dispune de 60 de locuri de parcare", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

In mod similar, magazinul de la Titu are o suprafata de 1.000 de metri patrati si este tot o constructie de tip freestander, cu 60 de locuri de parcare.

Reteaua, parte a concernului Tangelmann, numara in prezent 91 de magazine peste tot in tara. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).

Prezenta retelei Plus in cele trei locatii face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Afla ce retailer vine puternic in urma Plus Discount.