Operatorul de servicii medicale Centrul Medical Unirea (CMU), unul dintre principalii jucatori de pe piata, a introdus un nou pachet de servicii pentru studenti, prin care acestia beneficiaza de reduceri de 50% la analizele de laborator.

Astfel, pentru orice consultatie de specialitate, studentii vor plati 40 de lei si vor plati jumatate din pretul seturilor de analize. Un set minim de analize de analize ale sangelui costa in jur de 40 de lei.

Ofera este valabila pentru clinica din cadrul parcului de birouri Sema Parc din Capitala, care dispune de sapte cabinete cu specialitati precum ginecologie, medicina generala, medicina interna, oftalmologie, dermato-venerice, ecografie si recoltare de sange.

Alaturi de CMU, si alte clinici private acorda reduceri pentru studenti. De exemplu, Medsana are o reducere permanenta pentru acestia, de 10% din totalul serviciilor prestate.

Piata serviciilor medicale private va atinge anul acesta valoarea de 400 de milioane de euro. Principalii competitori ai CMU sunt MedLife, Medicover, Romar, Medcenter, Medsana, Sanador si Gral Medical.

CMU a fost fondata in 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, in 2007, ca actionar minoritar fondul 3i din Marea Britanie. Luna trecuta, 3i si-a exprimat dorinta de tatona posibilitatea de a-si vinde participatia in cadrul companiei. "Procesul este in derulare si nu prea avem ce comenta pe acest subiect", a declarat recent pentru Wall-Street Sergiu Negut, directorul executiv al CMU.

Compania opereaza o retea de 10 policlinici multidisciplinare in Bucuresti si colaboreaza cu peste 130 de clinici in toata tara, numarand in prezent peste 75.000 de arondati.

Cititi un interviu cu Sergiu Negut, seful clinicilor CMU.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si