Furnizorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a deschis o noua policlinica la Cluj-Napoca, in urma unei investitii totale de 700.000 de euro.
Noua clinica are o suprafata de 400 de metri patrati si are capacitatea de a furniza servicii pentru 30.000 de persoane pe an, din Cluj-Napoca si imprejurimi, adica 5% din populatia arondata acestei zone.

Aceasta este cea de-a doua policlinica detinuta de CMU, in afara de CMU Motilor, preluata de la un investitor local. "In cei doi ani de cand CMU s-a extins in Cluj, a reusit sa integreze serviciile oferite si sa aduca toate cele 17 policlinici la un nivel comun al calitatii. Prin deschiderea acestei noi policlinici, vom dubla numarul angajatilor CMU Cluj, de la 50 la 100 de persoane", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

CMU Pasteur, asa cum se numeste clinica nou-deschisa, ofera servicii de asistenta medicala ambulatorie, diagnostica si terapeutica in cele 11 cabinete de consultatii pe care le pune la dispozitie pacientilor sai. Ideea extinderii in Cluj a pornit de la prietenia legata intre medicul Nicolae Hancu, in prezent director medical al CMU Pasteur si elevul sau, fondatorul CMU - Wargha Enayati. -

Echipa de management a CMU Pasteur este formata din: Mihai Cotul - director de dezvoltare, Nicolae Hancu – presedinte CMU Cluj, Anna Katona - director general adjunct si Ioana Cucerzan - director economic.

CMU a fost fondata in 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, in 2007, ca actionar minoritar fondul 3i din Marea Britanie. Luna trecuta, 3i si-a exprimat dorinta de tatona posibilitatea de a-si vinde participatia in cadrul companiei. "Procesul este in derulare si nu prea avem ce comenta pe acest subiect", a declarat recent pentru Wall-Street Sergiu Negut, directorul executiv al CMU.

Compania opereaza o retea de 10 policlinici multidisciplinare in Bucuresti si colaboreaza cu peste 130 de clinici in toata tara, numarand in prezent peste 75.000 de arondati.

Afla care sunt planurile pentru 2010 ale CMU dintr-un interviu cu Sergiu Negut, directorul executiv al CMU.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri