“Activitatea mea din cadrul grupului Tiriac reprezinta un subiect inchis, din punctul meu de vedere. Dupa ce am plecat, mi-am luat o binemeritata vacanta, urmand ca anul viitor sa reincep lucrul pe o pozitie de director de resurse umane in cadrul altei companii”, afirma Carlugea.

Absolventa a Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, in 1996, Carlugea s-a alaturat grupului Tiriac in septembrie 2006. Anterior, Carlugea a coordonat departamentele de resurse umane din patru companii: Termoelectrica (producator de energie), Integrator (activitati de consultanta in tehnologia informatiei), Alumil Rom Industry (producator de tamplarie din aluminiu) si Diekat Construct (constructii).

Pozitia lasata vacanta de Carlugea a fost preluata de Mihaela Forgaciu, in aprilie, potrivit informatiilor postate pe site-ul de contacte de afaceri LinkedIn.

Forgaciu, unul din cei mai cunoscuti oameni de resurse umane de pe piata locala, a lucrat inainte pentru Assess Finance Group (activitati de brokeraj) ca vicepresedinte, functie din care coordona activitatile de vanzari, marketing, PR si resurse umane ale companiei.

In perioada octombrie 2007 – martie 2008, Forgaciu a fost director de resurse umane in cadrul hotelului Radisson SAS, din Capitala. Pe parcursul carierei, Forgaciu a lucrat si pentru companii ca Banca Romaneasca (membra a National Bank of Greece) sau Telemobil (Zapp).


Reorganizare in echipa Tiriac: Sef nou si la sefia diviziei auto