Un nou director de HR al grupului Tiriac

Nicoleta Carlugea a renuntat, in primavara, la functia de director de resurse umane detinuta in cadrul grupului Tiriac, controlat de omul de afaceri Ion Tiriac, unul din cei mai bogati romani.
“Activitatea mea din cadrul grupului Tiriac reprezinta un subiect inchis, din punctul meu de vedere. Dupa ce am plecat, mi-am luat o binemeritata vacanta, urmand ca anul viitor sa reincep lucrul pe o pozitie de director de resurse umane in cadrul altei companii”, afirma Carlugea.

Absolventa a Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, in 1996, Carlugea s-a alaturat grupului Tiriac in septembrie 2006. Anterior, Carlugea a coordonat departamentele de resurse umane din patru companii: Termoelectrica (producator de energie), Integrator (activitati de consultanta in tehnologia informatiei), Alumil Rom Industry (producator de tamplarie din aluminiu) si Diekat Construct (constructii).

Pozitia lasata vacanta de Carlugea a fost preluata de Mihaela Forgaciu, in aprilie, potrivit informatiilor postate pe site-ul de contacte de afaceri LinkedIn.

Forgaciu, unul din cei mai cunoscuti oameni de resurse umane de pe piata locala, a lucrat inainte pentru Assess Finance Group (activitati de brokeraj) ca vicepresedinte, functie din care coordona activitatile de vanzari, marketing, PR si resurse umane ale companiei.

In perioada octombrie 2007 – martie 2008, Forgaciu a fost director de resurse umane in cadrul hotelului Radisson SAS, din Capitala. Pe parcursul carierei, Forgaciu a lucrat si pentru companii ca Banca Romaneasca (membra a National Bank of Greece) sau Telemobil (Zapp).


Reorganizare in echipa Tiriac: Sef nou si la sefia diviziei auto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri