Filiala locala a gigantului american farma Pfizer are un nou sef in persoana lui Brendan S. O'Brien, fost country manager al companiei in Slovacia.


Brendan S. O'Brien (foto) il va inlocui pe Stanley Mendonca, cel care a condus Pfizer Romania timp de trei ani. Mendonca se va ocupa in continuare de regiunea Europei Centrale si de Est, care cuprinde 16 tari, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Experienta lui Brendan S. O'Brien in Pfizer incepe in 1999, cand ocupa functia de senior manager, strategic support, in cadrul Pfizer PPG UK & Irlanda. In 2001, a preluat functia de senior marketing manager Pfizer PGP UK & Irlanda in Walton Oaks, Marea Britanie. O'Brien a coordonat o echipa de 50 de oameni ca manager al grupului de customer marketing & business support.

Timp de 3 ani, intre 2004 si 2007, ocupa functia de business development director in cadrul Pfizer PGP CEER - initial in Karlsruhe, Germania si, ulterior, in Bruxelles, Belgia. In aceasta pozitie, O'Brien s-a ocupat de managementul departamentelor de Mmrketing, business development, planning si access al reprezentantelor Pfizer din 27 de tari membre UE.

Noul country manager al Pfizer Romania detine un Master in Business Administration (MBA) si este membru al Consiliului Director al Camerei de Comert Americane din Slovacia.

Afla care sunt planurile Pfizer pentru urmatorii patru ani.

Citeste detalii despre cele mai recente miscari de top management in farma romaneasca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Manager: Recrutarea nu va putea fi niciodata automatiza complet
Setari Cookie-uri