Zoltan Pilecki, cel care a condus filiala romaneasca a producatorului de chiuvete Alveus in ultimii noua ani, a decis sa renunte la functie pentru a urma o cariera intr-un alt domeniu, mai dinamic.
Schimbarea va avea loc luna aceasta, noul director general al Alveus Romania urmand a fi desemnat pana la sfarsitul anului, dupa conferinta de vanzari a companiei de la Varsovia.

"Zoltan Pilecki (foto) a simtit ca in ultimul timp i-a lipsit provocarea si isi doreste sa intre intr-un domeniu dinamic in cadrul unei companii aflate la inceput de drum pe piata romaneasca, dar nu inainte de a lua o pauza de cateva luni", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Alveus este marca inregistrata a firmei Kovinoplastika d.d. Slovenia pentru chiuvete de inox, chiuvete din material compozit, baterii de bucatarie, hote si electrocasnice incorporabile de bucatarie. Cu mai mult de 14 milioane de chiuvete vandute in 40 de ani, brandul Alveus este prezent in majoritatea tarilor europene fiind unul din cei mai mari jucatori din acest domeniu in Europa. Alveus este prezenta in Romania din 1999 devenind in timp unul din liderii pietei in domeniul sau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si